Cautare

8071 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (4.64 secunde)
Tariceanu si Ghise refuza invitatia lansata de Blaga si PNL de a forma o noua majoritate in Parlament Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca programul de guvernare al PNL a fost aprobat de comisia de unificare.
Alegeri parlamentare anticipate. Restructurare de guvern. La orizont, doua referendumuri, unul pentru suspendarea sau nu a presedintelui, celalalt cu valoare strict consultativa in privinta introducerii votului uninominal, solutia practica fiind, in ultima instanta, o noua lege electorala votata de Parlament.
Deputatul PNL Catalin Micula a explicat ieri, 4 august, in cadrul unei conferinte de presa, cauzele crizei din PNL, care, in opinia sa, sunt mai adanci decat ceea ce s-a scris pana acum in presa.
Un adevar uitat de politicieni: cine ridica sabia, de sabie va pieri (Autor:
Vezi sondajele PDL va pierde toate primariile de sector si consiliile locale, dar si Primaria Generala.
PSD anunta refuzul paritatii pe liste cu PNL in alegeri (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Vicepresedintele PSD Titus Corlatean arunca pe piata cea mai exploziva declaratie politica a saptamanii, care vine, pe deasupra, intr-un moment destul de tensionat pentru alianta USL:
Biroul Executiv al PSD se va intruni in regim de urgenta pentru ca membrii acestuia sa fie informati despre deciziile luate la Scrovistea, la intilnirea de la Scrovistea unde Adrian Nastase, insotit de Nicolae Vacaroiu si Octav Cozminca au fost prezenti aparent pentru a-l felicita cu prilejul zilei onomastice pe Ion Iliescu, aflat in concediu.
Mult machiavelism si multe sofisme la conferinta de presa a UDMR de ieri. Dupa ce ca reprezentantii Uniunii au castigat alegerile in Bihor datorita absenteismului cronic de care sufera romanii, acestia se declara nemultumiti de prezenta electoratului la vot.
'PSD sustine ca nu doreste sa vina la guvernare decat dupa alegeri, daca se poate, organizate la termen. Substratul acestui scenariu este ca de azi pana in 2012 PDL se face praf.
Ponta a fost intrebat cum vede faptul ca la nivelul organizatiei Olt au avut loc mai multe demisii si excluderi. "Ca in orice organizatie, dupa alegeri, sigur ca nu toata lumea este multumita de rezultat.
Incompetentii populisti, in goana disperata dupa voturi Am observat in ultimul timp cateva miscari concertate ale Puterii menite a mai salva ceva din aparente si a pastra PDL la guvernare si dupa alegerile de anul viitor.
"Dupa alegeri, Romania va intra intr-o criza politica" Dupa alegerile parlamentare, Romania o sa intre intr-o criza politica, afirma sociologul Mircea Kivu, pentru Inpolitics.
Scrutinul parlamentar de maine din Republica Moldova este, deopotriva, un indiciu si un test al democratiei. Indiciu, pentru ca rezultatul e mai imprevizibil ca oricand pana acum in tanara republica de dincolo de Prut.
la Consiliului Judeţului tot pe Eugen Chebac, pentru a-i avea aproape şi pe foştii lui rivali din PSD. ... El şef la Consiliu, prietenii lui la Primărie.
la Consiliului Judeţului tot pe Eugen Chebac, pentru a-i avea aproape şi pe foştii lui rivali din PSD. ... El şef la Consiliu, prietenii lui la Primărie.
Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata. Studentii au fost cu Emil Constantin la alegeri.
Astfel, Eugen Nicolaescu - PNL - a declarat si el ca Alianta "D.A.” are nevoie "de o putere consolidata” atat in Parlament cat si in Guvern, prin urmare anticipatele "pot constitui o optiune politica dupa semnarea Tratatului de aderare”.
Cum arata modelul USL de dezvoltare regionala si de modificare administrativa Uniunea Social-Liberala (USL) a prezentat sambata, in fata a 5.000 de alesi locali, viziunea sa de reorganizare administrativa si dezvoltare regionala, ca raspuns la planurile PDL de a schimba tara administrativ si teritorial.
Alegerile americane de la sfarsitul lumii (Autor: Adrian SEVERIN) Asa zisele alegeri din Romania sunt o simpla farsa democratica intr-un stat esuat.
Votul dumneavoastra va decide asupra celor care vor exprima si vor sustine interesele dumneavoastra la Bruxelles si Strasbourg. De aceea, aceasta decizie este foarte importanta. Eu am fost ales în Parlamentul European în 1979, cu ocazia primelor alegeri directe.
google-analytics.com